I COLORI DELLA PASTA & PIZZA

I COLORI DELLA PASTA & PIZZA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I colori della Pasta & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

9 jan 2022 om 8:11 Lekker en warm eten, mooi verpakt, halfuurtje bezorgtijd!
4 jan 2022 om 19:04 Bestelling was om 16:53 geplaatst en zou om 17:35 geleverd worden maar was er pas rond 18:10. De parmezaanse kaas in het aparte bakje was helemaal versmolten en het eten was niet eens meer bepaald warm en was niet super lekker
3 jan 2022 om 8:47 Heerlijk eten en snelle bezorging
19 dec 2021 om 23:53 Om 17:44 bestelling geplaatst en om 19:50 mijn eten lauw ontvangen.. Dat er veel bestellingen zijn en je daardoor lang op je eten moet wachten is nog te begrijpen maar, meer dan twee uur wachten en zo goed als koud eten bezorgen kan echt niet.
19 dec 2021 om 23:50 Super goed!
19 dec 2021 om 20:43 Eten is goed! Alleen lang moeten wachten. Zeer nette bezorger die zich 2maal verontschuldigde.
18 dec 2021 om 19:48 Lekker maar op de pizza hawaii zaten 12 ieniemini stukjes ananas die je nauwelijks kon proeven. Het was meer een pizza ham. Tiramisu was heerlijk maar de koffieboontjes hoeven er van mij niet op: vies en bitter! Koop dan liever chocoladeboontjes in.
15 dec 2021 om 20:23 Pizza en spaghetti besteld, verrukkelijk.
13 dec 2021 om 9:19 Eten was heerlijk. Helaas wel 2uur op moeten wachten.
12 dec 2021 om 19:08 Perfect!
12 dec 2021 om 15:52 Bezorger was te laat maar goed dat kan dan nog gebeuren. Erger, eten was koud en bruschetta lag door de hele doos.
5 dec 2021 om 20:15 mooi op tijd geleverd. Was goed.